Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen årstisanknytning, så enbart en haiku i rytm-mönstret


Förvånad haiku

Jag förvånades

av att förvånas av sånt

som jag själv skrivit




Bunden vers (Haiku) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-13 03:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sånt händer - bra att det blev poesi!
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)