Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bläddrade bland mina gamla alster och hittade den här något kryptiska texten… Musiken är från 1990


Bokstavlig ordlöshet

Den ordlösa verkligheten
Så främmande så nära

Var inte rädd för den
vår bokstavliga verklighet är en del av den




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 611 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-27 19:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Absolut! :)
Jättebra!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)