Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta säga till....

Kom hit,gå dit
gör så
Nej du får inte

Lyssna på mig,
jag bestämmer
här och nu

Men nej säger jag
jag är inte född för att vara tyst.
Jag ska tala och det nu

Ingen ska säga åt mig
vad jag får göra
och vad jag inte får göra.

Nu är jag vuxen
precis som er.
Jag har vuxit

Jag är inte er lilla dotter,
inte den snälla heller.
Förut var jag tyst,men inte nu

Jag anser inte att jag är otrevlig,
utan jag säger bara min åskit.
Men min åskit betyder ingenting för er.

Jag kan inte förstå er,
ni vill inte förstå mig.
Ni vill ha rätt

Det kommer aldrig att funka,
ni vill ju inte förstå mig.
Ni försöker inte ens

Mina ord betyder ingenting,
inte mina tårar heller.
Ni njuter av att såra mig




Fri vers av Manal
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-07-13 18:15



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
får mig att tänka på min ungdom...upproret mot mina nära...jag kan bara säga Lycka till och hoppas livet blir som du vill och inte som andra vill...bra skrivet.
2004-07-14

  Leyla
dom är inte våra vänner. men kommer o vara där. vi har inte valt dom. dom valde aldrig oss. men vi behöver dom mer än dom behöver oss. dom vill ha dig mer än du vill ha dom. gemenskapen betyder enbart skyldigheter. ge. du kommer o få när du minst anar.
2004-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal