Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag

Idag är det på ett annat sätt

Vad hände, vad var det som for förbi
vad var det som grep mig, höll mig fast
så hårt

Ser mig yrvaket omkring
försöker förstå

börjar det nu

hela livet




Övriga genrer av Sören
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-12-11 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören