Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... att plocka dikter med Annika ....




innan våren

 

strax kommer våren

vandrar längs vintervägen

till gröna diken




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-03 03:29



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En helt underbar haiku.
2011-02-23

    Annika J
Och vilken vacker dikt du plockade! Såna växer nog inte i mina diken.
2011-02-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina vårvinters tankar i längtan
2011-02-07

  Liisa Maria
...med fågelsång...
2011-02-07

  Fredrik P. VIP
ah, våren kommer
kanske i maj!
läste: till gröna
dikten i hastigheten
2011-02-03

  Eva Helene VIP
Jaa, visst - det är bara att följa med längs vägen . . .
2011-02-03

  arja savela
Vackert med bilden; skapar en helhet som en tavla med text!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP