Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina hundratals dikter.

 

 

Förlåt men jag kan inte

undvika

dina vackra ord.

Som en gång i tiden fick mig att

sväva.

 

Då du tog tag i min hand

och lyfte mig upp till

stjärnorna.

Jag kan inte glömma det.

 

För vet du

det var då jag upptäckte

kärleken.

Då du älskade mig.

 

Förlåt men jag kan inte

glömma

din kärlek.

Som fick mig att blomstra.

 

Dina vackra ord,

alla hundratals dikter

är bevarade i

mitt hjärta.

 

Och ibland när jag dig

saknar dig

så läser jag dem

och flyger.

 




Fri vers av Manal
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-12-12 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal