Till honom.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till honom.




Minns du

 

Idiot minns du

då du viskade mig ömt

några vackra ord.

Och jag smälte.

 

Minns du då jag flög

och plockade dig den

vackraste blomman.

Den blomma som doftade trygghet.

Minns du?

 

Minns du då

mina vackra ord

helade din själ.

Då dina tårar blev mina,

minns du?

 

Du kan väl inte ha glömt

då jag öppnade mitt hjärta

och gav dig min själ.

 

Minns du då jag älskade dig

över allt annat.

Då jag gav dig all min styrka

och fångade dig

varje gång

du föll.

 

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-12-12 02:00



Bookmark and Share


  Smultris
Vemodiga rader... Jag är mest förtjust i detta stycke :

Idiot minns du

då du viskade mig ömt

några vackra ord.

Och jag smälte.



Just hur du börjar med "Idiot", det känns så jäkla bra och skönt att få både läsa det och säga det för sig själv ;)
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal