Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så kastar jag mig ut...

Jag står där i valet och i kvalet
Framför mig ser jag en helt ny värld öpnna sig
Det är bara ett steg ifrån
Bakom mig ser jag tryggheten
och allt det som har varit
Inom mig hör jag hans röst
- Hoppa! Det är inget farligt! Jag tar emot dig!
Det finns ingen tid för velande
Jag har redan bestämt mig
Tittar ner på mina bara fötter
Känner lite försiktigt med tårna på kanten
Drar in luft i mina lungor
och slänger mig ut i något främmande
Nu finns ingen återvändo...




Fri vers av Charly
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-12-12 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly