Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild som talar för sig av Karl-Bo Lundstedt.


The creator of life

Och lilla jag

får vara med

i denna

skapande process

all den stund

jag bjudit in

Universums Skapare

i mitt hjärta

Nu lever

inte mera jag

utan

Jesus Kristus

lever i mig

Hur ska jag

en liten

myra

på denna jord

kunna

fatta

och förstå

detta

så oändligt stora?




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-12 10:56



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Hjärtefint...
Ja nog känner man sig som
en myra ibland, inför det
ofattbara....vilken nåd
att Han blev en "myra" för
vår skull.... (skrev en saga
om just detta en gång),,,

applåder + bo-märke

kb
2011-02-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så fint diktat!
2011-02-14

  mare VIP
Våra hjärnor är för små, för att riktigt kunna förstå !!
2011-02-13

  Eva Helene VIP
Fint skrivet! Det är lätt att känna en stor ödmjukhet inför Guds skapelseordning.
2011-02-13

  anits VIP
Fint skrivet, det är inte allt man förstår
men jag tror att man inte behöver det
heller
2011-02-13

    ej medlem längre
Det bästa är man inte måste förstå, bara vara en del av och känna in!


"Hur ska jag


fatta

och förstå

detta

så oändligt stora?"



Mina ord:

"Bara jag och naturen,

The Creation of God …"


@nn
2011-02-12

  Emsan
Ja, så är det ,Bibbi!
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP