Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte formuler mig



Jag har egentligen alltid haft någon att ringa
Alltid någon som älskar mig
alltid någon som lyssnar på mig


Så varifrån kommer då
denna tomma känsla av ensamheten?

Och varför frågar jag migsjälv gång på gång,

skulle inte världen vara
densamma utan mig?






Jag är så trött.









Fri vers av Mymlan.
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-16 16:08



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin text som berör.
2011-09-04

    ej medlem längre
Du formulerade dig just. Och känslan går fram. Jag lovar att det blir bättre, det finns alltid ett ljus tunneln!
2011-05-04

    ADI Nehlin
fin, fin..tror många har den känslan ibland
2011-02-18

  Katarina O´Nils Franke
Det river i hjärtat, man tänker till diktarjaget att så får man inte tänka! Och den avslutande "Jag är så trött." förstärker och ger en hemsk föraning för vad som komma skall. Vackert vemod.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.