Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting jag tycker är viktigt


jag är rädd att förlora allting jag tycker är viktigt
För det finns så mycket nödvändigt

nödvändigt och meningslöst

Jag är så rädd att förlora allting som är viktigt
allting som är jag














Fri vers av Mymlan.
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-03 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.