Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt gå




Jag måste våga släppa taget om min rädsla
våga stå naken inför mitt eget mod

Jag måste leta reda på min ilska
förstå förlusten och skrika sönder stumheten

Jag tänker överge min frustration
lämna plats åt förtröstan
att växa invid mitt flackande hjärta


Jag ska tänka på att jag är liten
men ändå en hel värld

och slutligen ska jag finna ett lugn
bakom slutna ögonlock

kanske







Fri vers (Fri form) av Mymlan.
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-01 21:46



Bookmark and Share


    yeahn
Jag fullständigt älskar meningen: "Jag ska tänka på att jag är liten men ändå en hel värld". Fantastiskt fin. Jag har aldrig tänkt på det så. Tack.

2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.