Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte att allt hade en mening





det är komiskt på något vis

att vi börjar våra liv

tunnhåriga och hjälplösa

och slutar dem

likadant



som om någon försöker säga

så långt kom du inte

tro inget annat




Fri vers av Mymlan.
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-07 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.