Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jj





Man väntar på den där perfekta meningen
som säger allt med bara några ord
och livet rullar på
man tar tåget till jobbet
och bussen hem

det är en väntan, en tystnad
som ger tinitus
ett tjutande som går genom märg och ben
























Fri vers av Mymlan.
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-03 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.