Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslusten är en kär gammal vän


ibland kommer han på visit
men tyvärr har han oftast fasligt bråttom

stannar inte ens på påtår


jag skymtar honom ibland
i mataffären eller så

om han stannar för att hälsa
läggs mina hjärtslag
i hans handslag
för en stund


några ögonblick
ett andetag eller så


















Fri vers (Fri form) av Mymlan.
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.