Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livrädd, dödsförskrämd





Hur accepterar man döden
när den är så hänsynslös

hur
När
livet inte är något löfte
ingen rättighet

ingen garanti
finns

Hur ska man leva med
att livet är ovisst
med att döden är jävligt orättvis


Ja, jag är livrädd
Rent ut sagt dödsförskrämd








Fri vers (Fri form) av Mymlan.
Läst 557 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-14 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.