Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din puls i mig




Vill känna tryggheten
dina fingertoppar smeker
genom min hud

Lusten du flämtar
i mitt öra
när du kommer
mig så nära man kan bli

Känner din puls i mig
dansar i takt
djupare, djupare

Slutna ögon
öppna munnar
vi andas genom varann

Och du blir kvar i mig
när vi andats sönder
I en stund av fullkomlig lycka
är du hela min värld







Fri vers (Fri form) av Mymlan.
Läst 951 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-08 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.