Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrkan

Det är synd
att det inte finns
en knapp för dyrkan.

Många dyrkar man här
utan att våga trycka
på skrivarvän.

En del undrar man
vart de fick tag i nyckeln
till det inre.

En hade kunnat gå
på min kropp
och jag hade blivit
ärad.




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-12-13 15:26



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Så sant! Bra skrivet!
2005-12-23

  Sanningsägaren VIP
Du vet vad jag tycker om dina ord
våga... klart du vågar, fel ord.. det handlar om
intresse, omtanke och ödmjukhet.
Utvecklande, förståelse.. hur mycket som helst.. du berör
med dina ord och det vågar jag skriva, så varför inte du?
Fortsätt dela med dig, det är uppskattat!
2005-12-16

  sol
..dyrka du dej själv.. och tryck på alla du gillar och vill ha. jag har flera som inte har mej och tvärtom.
tycker verkligen du har nyckel till det inre! förmedlar detta jättefint.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno