Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende mellan skratt

Så ditt leende försvann

Någonstans där mellan skratten


Hon erbjöd dig sitt liv...







Borta
är vandring tillsammans...


Men jag skall tacka

Tacka dig

För att du alltid älskat mig



Och att du gjort mig till legend







För någon annan...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-18 20:01



Bookmark and Share


  T. André B.
Kan inte bli klok på det du skriver... :/ Det är något visst. Kan inte sätta fingret på vad. Vet bara att jag gillar det. :)
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75