Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och du

Om du bara visste hur snabbt mitt hjärta slår,
när jag dig hör.
Det är som om hjärtat får i sig liv,
bara för att din röst är så fin.

Vi är allt man kan tänka sig,
syskon,vänner och älsklingar.
Men vi vet innerst inne,
att det är kärlek vi delar på.

Jag och du så borde det bli,
men det är nog bara en dröm.
Fast om vi inte vill erskänna det,
så vet vi det innerst inne.

Vi är så lika-men ändo inte
det är just det som är så unikt.
Vi känner likadant ganska så ofta,
och ibland fäller vi en tår.

Du är min vän
och hoppas att det så förblir.
Så här med tre små ord vill jag säga

Jag älskar dig.




Fri vers av Manal
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-14 23:31



Bookmark and Share


  Kim S.
alltid kalla den för...Du & Jag eller nått...kanske.."Vi 2" ?? =)
2004-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal