Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

När alla ljus hade brunnit ut
när drömmarn hade tagit slut.
Det var då du kom till mig
du fick mina drömmar att komma tillbaka
du fick mina ljus att börja brinna åter.

Men nu är jag rädd
att alla mina ljus ska brinna ut igen
att alla mina drömmar ska ta slut.






Fri vers av Manal
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-07-14 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal