Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av L I V  28.2.11




till L I V



sitter vid ditt storstadsfönster
med dig och ditt L I V


- lyss till groddarna under snön
i trädgården

fyller livet året runt




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-28 08:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt underbart skrivet livets gång våren på språng groddarnas sång
under snön (älskar just det där lyss till groddarna under snön så enormt fin poesi)och applåder för dikten i hela sig en LIVs-upplevelse tillfullo målerisk och superb!!
2011-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart livfullt vackert och bildrikedom som gör en glad.
2011-03-02

  Carola Zettergren
Underbart fin denna!
2011-02-28

  Eva Helene VIP
Ja, det gäller att ha öppna sinnen - fin påminnelse!
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP