Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara som bredvid.

 

 

Vilken vinner där himlar möter jord

i detta ständiga väderspel

och hur har norrskenet bligat

 

jag har bara handflator till möte och

det som man alltid vill säga

som hej och hur är det.

 

Du har tystnad.

 

Dina ögon har blickat annanstans länge.

 

Och jag.

 

Jag föll som singularis. lätt och färglöst.

Jag höjer dem, händerna.

 

som du.

 

vi har tittat bort,

så länge nu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-04 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Godläst
du fångar här
2011-03-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart fin. =)
2011-03-07

  Mess
å, denna gillar jag.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP