Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungriga vargar

Hungriga vargar jagar bäst
så mata dem inte,
låt dem inte slå sig till ro
utan påminn dem ständigt:

Bara den lyckosamme jägaren
är värd sin överlevnad

Bytet har fällts vid havets rand
En våg rullar in över blodfläckade stenar

drar sig tillbaka

vilar

rullar åter in

vilar

stenarna tvättas

slipas lena

atom för atom

Hör du havet tala?

om en annan möjlighet




Fri vers av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)