Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur godispåsen...

 




pissgula kalsonger

 

det var alltid svårt
att få till strålen
sådär korrekt som andra ville
att inte pinka vid sidan av
och att torka sig
var det aldrig tal om

med en hand styrde han
och med den andra rökte han en cigarett
i smyg på toan

syster lena var smal
med en byst så vass
den stötte till hans rygg
när hon föste in honom i salen
vass men oändligt skön
och han fantiserade
om nätterna att hon var hans
att hon ville rida honom
i smyg
medan nattronden gick och kontrollerade låsen

inga öppna dörrar
inga öppna ögon
och ingen frihet

så stod han där
och smygrökte
på toaletten 

och kalsongerna blev återigen
pissgula
med en obehaglig lukt

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 740 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-11 10:22



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Situationskomik/tragik, vardagligt sann.
2015-02-19

  aol
urinen lyser som gula utropstecken lite här och där, bra skriftat,
2012-08-13

  Epione VIP
Mm den här är så sann och nära..
Kanonbra
2011-03-11

  ~Leonardo~
Du beskriver männen i sitt esse! :)))
2011-03-11

  Daniel_78 VIP
bara att niga och bocka, bravo
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP