Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur godispåsen...

 




bajsbruna medaljongtapeter

 

för färgen har blekts
ytterligare några gånger
sedan hon tapetserade rummet
en gång på sjuttiotalet

de stod sig bra
till den smutsgula heltäckningsmattan
och orange kuddar i myshörnan

brunt är bajs som vittrar
rinner ner
längs de vita väggarna
samlas upp i smutsgul urin

avloppsvatten
tangerar hennes inre
hon är jävligt ful

för hennes färger har blekts
med årens gång

hon är bajsful så det stänker
ner andra

och hon håller sig
numera
på mattan

och stör ingen alls

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 754 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 10:58



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Läsvärt och roligt om kiss & bajs....vi hade bajsbruna medajongtapeter där vi en gång bodde, förra ägaren hade satt upp dom. gud vet hur länge dom hade suttit där!!!
dom gör sig endast på engelska pubar eller iaf i den typen av miljö.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP