Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer i mina

Du höll dina händer i mina

Jag kramade dem i min hand

Du sänkte din kropp över natten

Och rodde mig sakta i land




Jag önskade inget den stunden

Du sade att allt fanns just här

Jag kände att slutet fanns nära

Att du och jag flutit i sär




Du viskade och jag höll väl i dem

Ord som blev sten som blev sand

De rann genom fingrar i natten

Blev botten av hav utan land



Du höll dina händer i mina

Jag kramade dig i min famn

Och jag ville aldrig att natten

Skulle finna till morgonen fram






Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-12 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75