Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till maria
du väckte den åter till liv...

 




nej tack, jag vill inte ha er knullsoffa

 

som små psykologiska test
sitter dina spermafläckar fast i det blå tyget

fast det verkar som om någon
har varit där med kniven och karvat

vad säger det egentligen om henne


liten jävla bimbo med klösnaglar fulla av din orena hud
(jag tolkar det som en personlighetsstörning)

 

men visst är det fåglar som parar sig
där i fläckarna
eller är det en tax på promenad
nej, nu vet jag
det är en ståfräs med sydda pressveck

och vad säger det egentligen om mig




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 1339 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2011-03-13 16:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbara metaforer med strong syra :-)

2015-07-10

  P-E-H
Underfundig, underbar text.
2015-05-11

  Tabac VIP
"ståfräs med sydda pressveck"

GENIALT!


2015-05-07

  Delilah Juno VIP
Schysst skrivet, lagom djärvt, bra betraktat.
2015-02-19

  lodjuret/seglare VIP
Som jag hörde det var en stå(l)fräs det allra som senaste på önskelistan hos hemmafixaren. Årets klapp på Axel med Sandras ord.
2013-12-26

  Gunnar Hilén VIP
att du har ett stort hjärta betyder det
2011-06-03

  Tillbringaren VIP
Helt enkelt underbar!!
2011-05-30

  Pimsan Ivarsson
ha ha!!kul text!!
2011-05-25

    ej medlem längre
Suverän.Gillar den äkta ilskan.
2011-04-19

  kirsti ylinikka VIP
Absurd, rolig!
2011-03-24

  Catharina Edin VIP
väldigt bra text; lätt absurd.
2011-03-13

  cilax VIP
Jag får hjärnfräs av din text.
Ja, för den är så bra.

Maria Natsjas kommentar är fin
2011-03-13

  Maria Natasja
Det här är en psykologisk test på hög nivå...som att ligga o titta på molnen och se figurer uppenbara sig...så, visst kan man se djur o figurer i spermafläckar...jag har aldrig försökt, men det ska jag undersöka...
Vet du vad det säger om mig? Jo, att jag lärt mig något utav dig.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP