Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min dotter, Elina.


Hon är vuxen om en sekund

Idag ska det ske
hon fyller år

Idag ska det ske
hon är på väg
mot sin nya vår

Där borta står han och väntar
på henne
han som ska ta henne genom livet

Här borta står jag
leende, stolt
jag som tog henne hit

Lycka till, älskling
gör allt det du vill
allt det du drömt
allt det du önskat
allt det du kan

Jag står här och viskar
små små ord
blåser dem åt ditt håll

som hjälp

på vägen




Övriga genrer av Sören
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-12-17 19:35



Bookmark and Share


  Jonjovan
fantastisk! så vackert!
2005-12-27

    NoMi F
Mycket vackra ord, poesi
Visar på kärlek, ömhet och allt gott
vill jag dig
Fint skrivet
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören