Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyfall



och visst tänker jag på nätterna
på hur han aldrig lät min hud vila
och hur rädd jag var för hans händer men hur jag saknade dom när han lät mig gå
hur jag aldrig var något annat än kött

någonstans mellan hans hårdhet och mina lår önskade jag mig svalors vingslag
men jag var bara en resa
mellan slussens t-banestation och busshållplats nummer 2

jag var inget annat än kött

men ibland när han inte såg mig när han inte tog på mig då
då var jag regnet

då var jag regnet




Fri vers av Smultris
Läst 562 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-18 15:14



Bookmark and Share


  Anadol
Gillar denna! :)
2011-03-24

  intelikabra
Läste den här om, om och om igen den gången du lade ut den på din blogg. Den är verkligen fantastisk.
2011-03-21

  Fredric
ett vårregn, ett vackert doftande regn... en härlig text...
2011-03-20

    trembling_blue_star
Jag bedårar dig Smultran, dina ord är magiska - bara kött eller inte!
2011-03-19

  Anguis
Den här är ju bra. Som en feminint beng Öijer-dikt.
2011-03-18

  lodjuret/seglare VIP
Som jag är svag för upprepningar, så där som barn ofta är, uppskattar jag i hög grad dessa i slutet så förekommande.
Trenne burkar honung vill jag skänka denna text
2011-03-18

  Ola Rydberg
vacker,sorglig och svart
du får in allt på ett väldigt snyggt sätt
tex(någonstans mellan hans hårdhet och mina lår önskade jag mig
svalors vingslag)
så vackert
och sen den hårda fortsättningen

Slutet är by the way magiskt
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris