Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

 

Två världar möts och kärleken tar vid

långt där borta börjar närma sig nu

det är nog så, att var sak har sin tid

för där framme står jag och du

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-20 09:00



Bookmark and Share


    lory
kalle ,kelle


underbart
2011-11-14

  Ninananonia VIP
Så vacker!
2011-03-29

  Maria T
Så poetiskt vackert.
2011-03-25

  ghost
Må de två världarna som möttes i kärlek bestå.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O