Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlar om mina underbara småsykon,tvillingarna.




Fast att jag sov

 

 

Jag vet att jag sov

men ändå

så kunde jag

känna deras närhet.

 

Jag kände deras små händer

som mjukt

smekte min arm.

 

Och jag kände deras läppar

som försiktigt

snuddade vid min kind.

 

Sedan la de sig

tätt intill mig.

De gjorde allt för att

inte väcka mig.

 

Men fast att jag sov

så kunde jag känna deras närvaro.




Fri vers av Manal
Läst 1193 gånger
Publicerad 2005-12-18 15:12



Bookmark and Share


  Wretling
Åh syskonkärlek el kärlek överhuvudtaget, så vackert !
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal