mamma, jag älskar dig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma, jag älskar dig




hur ont det än gör...

du får mig att falla
i gråt
hårt
slå i marken

du får mig skaka
av ilska
vrede
utan anledning

du får mig hata
inte bara dig
utan mig

gammalt ont
förgås inte
av tiden
för du förvaltar
ditt hat
på bästa sätt

mot mig
till mig
om mig

hur du än gör
kommer jag
alltid vara
din dotter

förlåt




Fri vers av ia VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-26 18:11



Bookmark and Share


  Järnkatten
Stark och gripande text om relationen man är född i...
2011-03-26

  Lennart Bång
Stark. Med hög igenkänningsfaktor. Tror alla har hat-kärlek till sina föräldrar i viss grad. Bra skrivet!
2011-03-26

  Mow Dean VIP
bra.
sina syskon, föräldrar - borde man uppmärksamma mer.
jag i alla fall...

tack för en fin text.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP