Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Godnatt.

 

 

Mörkerkänslig

 

som om livet självt bestämt sig för

lite vila

Godnattgåendet är en avart jag inte lärt känna 

ännu

vill ha

flanellpyjamas med rosa hjärtan på och en nalle luggsliten

av tusentals kramar och jag vill ha dunkudde med

nystruket örngott och jag vill ha

 

 

dig.

bredvid mitt om natten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 23:48



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen kraam godnatt,
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP