Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, Kurre

 

 

Här slutar natten att rikta

vi vet ju att den menar sin dag

vi behöver inte alltid visa

att vi vet att det är du och jag

 

Mig fattas inga svar,

jag har nog med att du är

jag antar att för dig är det detsamma

för jag vet du har mig kär

 

Vi har plöjt våran åker samman

vi har skrattat under tunga tramp

om än det regnat eller har vart sol

så har vi känt likadant

 

För det handlar om ett val

det är precis så det ska vara

allt vi ser hos varandra alla fel och

allt det underbara

 

Och ändå vill vi flyta vilsamt med

och lite lite till

att älska dig och vara innerlig

är det enda jag vill.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-02 00:20



Bookmark and Share


    bitch
underbar..
2011-04-05

  ULJO
Underbart formulerad kärlekstext.
2011-04-04

  yta
Så vacker och innerligt kärleksfull text
2011-04-02

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
Kärlekens betydelse Tolerans och att få duga som man är.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP