Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vill åter blomma..

Brister snart
gör vårens knopp
ger oss själar
åter hopp
om en sommar
varm och skön
fylld av blommor
på ängar grön
längtan växer
med lust så stark
att få vandra
på grönskans mark








mare















Fri vers av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-05 19:28



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Söt dikt. Rytmen påminner om barnbönen "Gud som haver barnen kär". Tycker särskilt mycket om de sista raderna, "längtan växer..." Formuleringen "på grönskans mark" överraskar mig och ger mig nya associationsbanor. Tack!
2011-04-07

  La Magnólia VIP
Underbar ...
2011-04-07

  ULJO
En längtan till sol och värme svävar mellan dina ord, vackert.
2011-04-07

  Järnkatten
Jaa.., barfota :)....
2011-04-05

  Maiah VIP
Det är riktig längtan efter ljus och värme i denna fina dikt...
2011-04-05

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här dikten!


"längtan växer
med lust så stark
att få vandra
på grönskans mark"


/Ann
2011-04-05

    Cbastian
Mkt fin dikt, skön vår/sommarkänsla.
2011-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen något att se fram emot.
2011-04-05

  Bibbi VIP
Verklig längtan.
2011-04-05

  Ninananonia VIP
Liv :)
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP