Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet går just nu ut på att välja... välja känsla... välja väg... välja livet!


min rosaglittrande svartsjuka

hur är det egentligen med svartsjuka
är den alltid svart
eller kan den vara röd,
grön, blå eller kanske
till och med rosa

jag tror mitt svarta har prickar
i rött, grönt, blått och prinsessigt rosa

fortfarande gör det svarta ont
men prickarna kan
- likt plåster-
skydda mot det skavande onda

tror jag ska strö ut lite glitter över de
svartaste svarta partierna
i silver
och guld
och lite lite rosa

låta svartsjukan bli en vacker del av mej
och mer och mer låta den istället kallas
oro, rädsla och kärlek

glittrande kärlek
...och rosa...




Fri vers av Sara Heiling
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-03 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling