Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

När allting händer
borde tiden stanna




Fri vers av Sara Heiling
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 02:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Gillar dikten, du får så mycket sagt på så få rader.

Väcker tankar! -Jag tänker tvärtom mot det du skriver, men det beror ju på att man har olika livssituationer såklart och vilket sinnestillstånd man befinner sig i med.

Som sagt på få rader väcker du upp mycket tankar, det är bra!
2012-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
ibland känns det som den gör det, ibland ej
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling