Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

almanacksblad

det finns dagar som inte har mer uppgift än att gå
som bara är ett rivet blad i kalendern
ett myrsteg i livet
inget stort händer
inga särskilda under sker
en vanlig dag som ingen kommer ihåg
en dag
ett liv
ett almanacksblad

det finns dagar som man helst vill hålla kvar
ett blad i kalendern att rama in
ett skutt i livet
allting händer
ett under sker
en ovanlig dag som alla kommer ihåg
en dag
ett liv
ett almanacksblad





Fri vers av Sara Heiling
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling