Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

vill stänga av
vila
slippa tänka
slippa känna
sova tills fotfästet
åter hittats

istället är jag vaken

med hjärtats
största ensamhet
som trösterikt
vemodigt sällskap




Fri vers av Sara Heiling
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 02:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vemodig dikt, fint skrivet.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling