Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kan döden vara så...


en möte innanför och utanför allt

ett möte i ytterkant för
var möten kan uppstå
där långt ut
eller långt in
där vi tror människan
är slut

just där sker mötet

med en kraft och innerlighet som
bränner märken av liv och

en kärlek lika ordrik som stum

stunden är i ytterkant för
var stunder kan uppstå

där och då
där vi människor inte alltid
förnimmer

där sker kanske döden
i ett nära samspel
ett nära möte
där du får andas ut
och världen
får äran att andas in

Dej







Fri vers av Sara Heiling
Läst 422 gånger
Publicerad 2012-01-20 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling