Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag



tänk att ditt andetag
som du just andas ut
är precis det
som jag andas in

tänk att den luft som dansat
i dina lungor
nu dansar
rakt in i mina

tänk att just
ditt andetag
är det
som får mej att långsamt andas ut

i ett andetag
för någon att bara enkelt
andas in




Fri vers av Sara Heiling
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint beskrivet
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling