Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva är livsviktigt..

Poesi skriven med känsla
är som balsam för inre rum..

Ord har betydelse
räddar själar från att drunkna..

Skriva är som en livboj
pennan hjälper till så man inte drunknar..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-04-04 10:25



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Fin! Tycker speciellt mycket om "balsam för inre rum". De orden känns lenande och helande. Allt gott! S
2011-04-07

  Järnkatten
Stor sanning för många av oss...applåder...
2011-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett basbehov.
2011-04-04

    AA VIP
Det är så sant det du skriver. Ord och känsla är viktigt. // AA
2011-04-04

    ej medlem längre
Jag instämmer helt i dina så sanna ord!


"Poesi skriven med känsla
är som balsam för inre rum.."

/Ann
2011-04-04

    jennidefer
"ord har betydelse räddar själar från att drunka"
räddar inte orden dig, kanske dom räddar någon annan.
bra
2011-04-04

    ej medlem längre
Visst är det så!
Applåd!
2011-04-04

  © anakreon VIP
Att skriva är som
att andas med
fingerspetsarna.
Calle
applåderar
2011-04-04

  Anna*
Skrivandet är en nödvändighet för att må bra! ☼ Väl beskrivet!
2011-04-04

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2011-04-04

  Lars Hedlin
Håller med dig...kram
2011-04-04

  ULJO
Precis så är det. Skrivandet är ett sätt att hålla huvudet ovanför vattenytan.
2011-04-04

  berxper
Jaaaaa, precis så är det!!
Bravo
2011-04-04

  TT
...så totalt sant...bra fångat i ord...!!!
2011-04-04

  Lars E Jönsson
då kan man säga att pennan är en livboj............och jag som skriver på datorer
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP