Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Kärlek...

Din beröring får mitt hjärta att banka,
min själ att sväva
Och
min kropp att längta

Dina ord värmer ett fruset sinn
får mig att längta
och
önskar mer

Din axel ger mig ömhet
tröst
när tårana rinner fritt.

När livet var hårt
När glädjen försvann
När vilsenheten tagit över
drog du mig fram.

Mitt hjärta är ditt
och aldrig jag kräva det åter.




Fri vers av zinna
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-04 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna