Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarfärgad.

 

 

att bli trött, tänkte hon

och han bar påsarnarna tvärs över gården

och lät dörren upp till stjärnhimlen

där innanför och deras lilla

universum var en sjö och en äng.

att bli trött och buren av glädje

och välvillja, av kärlek och omsorg

gör inte så mycket. hon tittade

på medans år av samman dukades upp på en

rödprickig picknikduk och de högg in i varandras

efterrättsbuffe.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 15:48



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant läsning
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP