Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungar som vågor..

Mjukt och sakta
gungar vi på
ökar takten
för att få
större njutning
vill ha mer
sen går det fort
tills vi saktar ner
ligger sen tyst
stillhet rår
avslappnade
vid varandras hår








mare







Fri vers av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-05 22:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Också meningslöst.
2011-04-07

  Bibbi VIP
Så skön.
2011-04-07

  Sommarnattsljus
Fint, vackert, sensuellt. Jag upplever till och med lite humor i det där kämpandet efter större njutning. Tack för en fin dikt!
2011-04-07

  ULJO
Du är fantastisk på att väva orden till en behaglig och mjuk matta.
2011-04-07

  aol
underbart sant så vackert skriftat vännen,
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP