Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken mamma


När min yngste son var liten

klädde jag mig inte i klänning så ofta

Men då min man fyllde 50

var jag klädd i finklänning och högklackade skor

Min son då 3 år

granskade mig uppifrån och ner

och utbrast sedan:

"Vilken mamma!"




Fri vers av eva m h
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-04 20:22



Bookmark and Share


    AA VIP
Barn är både härliga och ärliga. // AA
2011-04-12

  Maria T
Barn är härliga
2011-04-10

  Anna*
Barn är underbara i sin spontanitet och det kan väcka oss till att se verkligheten på ett nytt sätt! Härligt! ♥
2011-04-06

  Michaela Dutius
Ja små killar gillar när mamma klär upp sig.
Gissar att du aldrig fått en mera hjärtevärmande kommentar!
2011-04-05

  thyra
Härligt sagt! Dom är så goa de små :)
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h