Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärighet.

 

Formen

hur den vrider sig lekfullt

skepnaden och det

kalla inuti

balansen i näktergalens vinge

som en aria, stilla och lånad.

 

Upplåten och lämnad vid mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-05 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönpränt
dessa
ögonblicksdopp
i evigheten
2011-04-23

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
Bra titel som stämmer på både dikten och skildrat föremål.
Och på en form som endast naturen kan framställa
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP