Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlig yrslig längtan.

 

 

Blinda lilla Äppelkvist

snart andas höljet ljus

och vårens bleka vattendropp

har nyckeln till ditt hus

och när du slutligt vågar fram

fylls livet utav rus.

 

Ja hela världen jublar

åtminstone där jag bor

spritter ben i yrlig dans

för vet du att jag tror

att livsmod smittar, ynglar sig

där nyförlösta gror.

 

Blinda lilla Äppelkvist

Ljus och dans, nu brist!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-06 17:21



Bookmark and Share


  aol
så vackert fint skriftat
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP