Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var vi har varandra

Den rör sig så långsamt



Jorden



Runt sin trötta axel


Lämnar aldrig några spår






Bara år...





Den rör sig så långsamt


Tiden


i sin evighet





Och om oss


Den ingen vet



om var vi har varandra











Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75